Contact

Contact opnemen

Een afspraak maken is zo geregeld. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Wil je je vraag direct kwijt? Vul dan hieronder het formulier in.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 09.30 tot 18.00

Adres en contactgegevens:
Dennenlaan 116A,
1161 CT Zwanenburg
info@dsh-beauty.nl
06 48 22 79 30

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Kom eens langs!

Dilara’s Hair and Beauty is gevestigd in Zwanenburg en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Je kunt voor de deur gratis parkeren (blauwe zone). Zien we je snel?

Navigeer naar ons

Veelgestelde vragen

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand. De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

De kleurhoogte (blond of bruin) in combinatie met het aantal wassingen bepaalt de houdbaarheid van jouw toner. Bij een correctie zal de houdbaarheid korter zijn dan bij een opfrisser op de huidige kleurhoogte. Het is belangrijk dat het haar na een kleurbehandeling met goede en de juiste producten word verzorgd en gewassen.

Een toner hecht om het haar heen en herstelt het haar tussen de 20% en 30%. Dit resultaat van herstel zie je terug aan de glans op jouw haar.

Bij bruin haar is een toner tot 12 wassingen houdbaar, dit betekent dat de kleur na elke wassing minder scherp wordt.

Bij blond haar is dit anders, de houdbaarheid zal hierbij korter zijn, wel zal het haar de mooie glans behouden door middel van de demi permanente pigmenten die zijn toegevoegd

Wanneer je kiest voor één van deze behandelingen, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo’n 3,5 tot 5 uur in beslag zal nemen. Het verschilt per haartype hoe lang de behandeling zal duren. Ieder haartype heeft een andere dikte en lengte, basiskleur en ondergrond om mee te starten.

Een balayage is goed bij te houden als je dat maar met de juiste producten doet. Wanneer je je haar wast met een goede shampoo en een conditioner voor gekleurd haar, blijft een balayage lang mooi. Daarnaast raden wij zeker aan om elke week een haarmasker van olaplex te gebruiken (no3). Natuurlijk groeit de kleuring met de tijd uit je haar maar bij deze techniek zal je veel minder snel last hebben van een uitgroei.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn. We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen. 

Een toning/spoeling heeft een egaliserende werking tijdens het intrekken. Een toning wordt ook wel een milde kleuring genoemd.

Een toner is eigenlijk een toevoeging van de juiste pigmenten. Alle hippe lichte kleuren die je nu op social media voorbij ziet komen zijn vrijwel allemaal gemaakt door middel van een blondeer techniek in combinatie met een toner.

Een toner wordt gebruikt na een blondering om gele tinten eruit te poetsen, of je lengte en punten krijgen een toner bij een uitgroei behandeling, maar ook als je jouw haarkleur wilt opfrissen gebruiken we een toner.

Tijd voor een kleurbehandeling?

Vertel ons wat je wensen zijn en vul onze online vragenlijst in zodat we een goede indruk kunnen krijgen van het haar waar we mee aan de slag gaan. We nemen de aanvragen direct in behandeling en bellen je terug voor een afspraak.

Afspraak maken