Hair Treatments

Hair treatments

Wanneer je er op je best uitziet, voel je je beter. Daarom gaan we voor een aanpak waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Elk kapsel is maatwerk, er is geen “one-size-fits-all”.

Alleen door met jou goed in gesprek te gaan en je wensen en voorkeuren mee te nemen kunnen we tot een eindresultaat komen waarbij je totaal getransformeerd onze salon verlaat! We verkopen niet alleen treatments, het gaat om de hele ervaring.

Wij bieden onder andere de volgende behandelingen:

– Keratinebehandeling

– Olaplex herstelbehandeling

– Botox behandeling

Meteen afspraak maken

Ontdek al onze diensten en prijzen

Bekijk prijzenlijst

Bekijk andere diensten

Knippen (dames & heren)

Onze specialisten zullen altijd met jou overleggen wat je wensen precies zijn en in hoeverre dat haalbaar is met jouw haartype. We bieden je niet alleen een mooi nieuw kapsel, we geven jou een goed gevoel. 

Bekijk Knipdiensten

Kleurbehandelingen

Voor alle kleurbehandelingen kun je terecht bij Dilara’s Hair & Beauty. We werken met de beste producten en maken gebruik van de nieuwste kleuren en technieken, om jou de kleur te geven die bij je past.

Bekijk Kleurbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Ook voor het epileren en het verven van je wimpers kun je bij ons in de salon terecht. De kleinste aanpassing in de shape van je wenkbrauwen maakt al het grootste verschil. Laat je ogen voor je spreken! 

Bekijk Gezichtsbehandelingen

Heb je vragen of twijfels?

Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Dilara's Hair & Beauty staat voor jou klaar!

Bellen