Kleurbehandelingen

Kleurbehandelingen

Voor alle kleurbehandelingen kun je terecht bij Dilara’s Hair & Beauty. Wij werken met de beste producten, maken gebruik van de nieuwste kleuren en technieken om de kleur te geven die bij je past. Twijfel je en wil je graag dat wij met je meedenken? Wij helpen je met plezier!

Om je zo goed mogelijk te helpen hebben wij een vragenlijst opgesteld. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bespreken wanneer je langs kan komen.

Vragen? Bel ons!

Veelgestelde vragen over kleurbehandelingen

Balayage/kleuren

Wij krijgen vaak de vraag wat de prijs is van een kleurbehandeling, wij kunnen helaas nooit een exacte prijs geven zonder dat wij het haar in het echt hebben gezien. De Kleurbehandelingen die wij toepassen op klanten worden op maat bepaalt en gedaan.

Het verschilt per haartype en het gewenste resultaat wat voor handelingen er verricht moeten worden. Ieder zijn haar is uniek, waarbij wij ons aanpassen aan jou als individu. De hoogte van de prijs ligt aan de lengte, dikte, structuur, conditie en natuurlijk het gewenste resultaat.

Als u het beste advies wilt hebben voor uw haren, raden wij u aan om een keer langs te komen bij ons in de salon voor een vrijblijvend adviesgesprek, ook kunnen wij dan eventueel een prijsindicatie voor u maken. Bent u niet in de gelegenheid om een afspraak te maken? Geen probleem! Vul dan onze korte vragenlijst in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn. We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen. 

Wanneer je kiest voor één van deze behandelingen, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo’n 3,5 tot 5 uur in beslag zal nemen. Het verschilt per haartype hoe lang de behandeling zal duren. Ieder haartype heeft een andere dikte en lengte, basiskleur en ondergrond om mee te starten.

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand. De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

Een balayage is goed bij te houden als je dat maar met de juiste producten doet. Wanneer je je haar wast met een goede shampoo en een conditioner voor gekleurd haar, blijft een balayage lang mooi. Daarnaast raden wij zeker aan om elke week een haarmasker van olaplex te gebruiken (no3). Natuurlijk groeit de kleuring met de tijd uit je haar maar bij deze techniek zal je veel minder snel last hebben van een uitgroei.

Spoeling/toner

Een toning/spoeling heeft een egaliserende werking tijdens het intrekken. Een toning wordt ook wel een milde kleuring genoemd.

Een toner is eigenlijk een toevoeging van de juiste pigmenten. Alle hippe lichte kleuren die je nu op social media voorbij ziet komen zijn vrijwel allemaal gemaakt door middel van een blondeer techniek in combinatie met een toner.

Een toner wordt gebruikt na een blondering om gele tinten eruit te poetsen, of je lengte en punten krijgen een toner bij een uitgroei behandeling, maar ook als je jouw haarkleur wilt opfrissen gebruiken we een toner.

De kleurhoogte (blond of bruin) in combinatie met het aantal wassingen bepaalt de houdbaarheid van jouw toner. Bij een correctie zal de houdbaarheid korter zijn dan bij een opfrisser op de huidige kleurhoogte. Het is belangrijk dat het haar na een kleurbehandeling met goede en de juiste producten word verzorgd en gewassen.

Een toner hecht om het haar heen en herstelt het haar tussen de 20% en 30%. Dit resultaat van herstel zie je terug aan de glans op jouw haar.

Bij bruin haar is een toner tot 12 wassingen houdbaar, dit betekent dat de kleur na elke wassing minder scherp wordt.

Bij blond haar is dit anders, de houdbaarheid zal hierbij korter zijn, wel zal het haar de mooie glans behouden door middel van de demi permanente pigmenten die zijn toegevoegd

Bekijk andere diensten

Knippen (dames & heren)

Onze specialisten zullen altijd met jou overleggen wat jouw precieze wensen zijn en in hoeverre dit haalbaar is met jouw haartype. We bieden je niet alleen een mooi nieuw kapsel, we geven jou een goed gevoel. 

Bekijk Knipdiensten

Hair treatments

Wanneer je er op je best uitziet, voel je je beter. Daarom gaan we voor een aanpak waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Bij Dilara’s Hair & Beauty bieden we voor elke wens en haartype een geschikte hair treatment.

Bekijk Hair Treatments

Gezichtsbehandelingen

Ook voor het epileren en het verven van je wimpers kun je bij ons in de salon terecht. De kleinste aanpassing in de shape van je wenkbrauwen maakt al het grootste verschil. Laat je ogen voor je spreken! 

Bekijk Gezichtsbehandelingen

Heb je vragen of twijfels?

Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Dilara's Hair & Beauty staat voor jou klaar!

Bellen