Knippen

Knippen (dames & heren)

Onze specialisten zullen altijd met jou overleggen wat je wensen precies zijn en in hoeverre dat haalbaar is met jouw haartype. Onze behandeling zijn afgestemd op het individu, we bieden je niet alleen een mooi nieuw kapsel, we geven jou een goed gevoel. Met ruim 8 jaar ervaring weet je zeker dat alleen de meest ervaren kappers aan de slag zullen gaan voor je nieuwe coupe. 

Bij ons in de salon werken alleen de beste kappers met jarenlange ervaring. Ze beheersen de beste technieken en weten voor elk type kapsel de meest geschikte aanpak te bepalen. Geen haarbeschadiging door onkunde, enkel persoonlijk advies en topresultaten.

Je kunt bij ons terecht voor:

– Knippen

– Wassen

– Föhnen

Meteen afspraak maken

Ontdek al onze diensten en prijzen

Bekijk prijzenlijst

Bekijk andere diensten

Kleurbehandelingen

Voor alle kleurbehandelingen kun je terecht bij Dilara’s Hair & Beauty. We werken met de beste producten en maken gebruik van de nieuwste kleuren en technieken, om jou de kleur te geven die bij je past.

Bekijk Kleurbehandelingen

Hair treatments

Wanneer je er op je best uitziet, voel je je beter. Daarom gaan we voor een aanpak waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Bij Dilara’s Hair & Beauty bieden we voor elke wens en haartype een geschikte hair treatment.

Bekijk Hair Treatments

Gezichtsbehandelingen

Ook voor het epileren en het verven van je wimpers kun je bij ons in de salon terecht. De kleinste aanpassing in de shape van je wenkbrauwen maakt al het grootste verschil. Laat je ogen voor je spreken! 

Bekijk Gezichtsbehandelingen

Heb je vragen of twijfels?

Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Dilara's Hair & Beauty staat voor jou klaar!

Bellen